Wat is e-Rewards®?

Het opiniepanel van e-Rewards is een van 's werelds toonaangevende panels voor online marktonderzoek. Leden hebben als onderdeel van dit exclusieve panel de mogelijkheid hun ervaringen te delen met wereldwijde merken over de producten en services die deze merken bieden. In ruil voor hun tijd en mening ontvangen panelleden Opinion Points™ voor elk onderzoek dat ze voltooien. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor verschillende Rewards.


Wat is marktonderzoek?

Marktonderzoek is het proces van het verzamelen en analyseren van informatie over een markt, product of service. Wanneer bedrijven op zoek zijn naar marketingkansen zoals de bestedingsgewoonten van consumenten, productfeedback, merk- en concurrentiebekendheid en andere factoren die van invloed zijn op een branche, voeren ze een marktonderzoek uit. Dit onderzoek kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, vaak in de vorm van online enquêtes, focusgroepen, diepte-interviews en producttests thuis.


Wat is een marktonderzoekpanel?

Een marktonderzoekpanel is een groep mensen die hebben aangegeven te willen deelnemen aan marktonderzoeken om hun mening te geven over verschillende onderwerpen. Bedrijven gebruiken panels voor onderzoek omdat dit de meest betrouwbare manier is om feedback te verzamelen van een gevarieerde groep individuen en moeilijk te bereiken consumenten.


Hoe kan ik lid worden van e-Rewards?

U kunt gratis lid worden van e-Rewards, maar alleen op uitnodiging. Onze partners sturen hun klanten een uitnodiging voor het programma. Als u uw e-mailadres opgeeft bij een van onze partnerbedrijven, zou u een uitnodiging kunnen krijgen voor e-Rewards. Het panel is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder die een e-mailadres heeft en een wettige inwoner is van Nederland.